Smertelindrende Cuppingmassage/Bindevævsmassage

Prøv en ældgammel behandling med sugekopper

Til behandlingen må én person medbringes gratis i fiskespaen samtidig med behandlingen (valgfrit).

Cupping er en ældgammel massagetype, som stammer fra Asien. Den blev opfundet for 1000 år siden.

Cupping bruges til at løsne alle former for muskelspændinger isærdeleshed myoser, som er en betegnelse, der bruges for et hårdt punkt i en muskel især i nakke og skulderområdet, hvor affaldsstoffer har hobet sig op.

Cupping løsner op for denne spændte og uelastiske del af musklen samt de affaldsstoffer, som ophobes i bindevævet løsnes, da der "løftes op" i vævet ved hjælp af sugekoppen. Drikker man rigeligt med vand bagefter, som det anbefales på det kraftigste, vil affaldsstofferne skylles ud af kroppen.

Behandlingen er også kendt under navnet "Bindevævsmassage".

Cuppingbehandling i Aarhus
Hvordan foregår Cupping?

Cupping er en behandling, hvor kroppen smøres ind i olie, en kop af glas varmes op og sættes på din hud. Huden suges op pga. det vakuum, der skabes i sugekoppen af glas.

Sugekoppen placeres ovenpå de punkter på kroppen, som smerter og hvor affaldsstofferne især skal fjernes samtidig med dette masseres med sugekopperne på den måde, at de "trækkes" /masseres henover huden.

Behandlingen giver helt uskadelige mærker på kroppen efterfølgende, som gradvist aftager og forsvinder. Disse mærker er beviser for, at der her er blevet arbejdet med bindevævet og affaldsstofferne er sat i cirkulation og kan skylles ud af kroppen ved indtagelse af masser af vand efterfølgende.

Bindevævsmassage i Aarhus
De områder, som masseres er:
  • Ryg
  • Nakke
  • Skuldre
Pris på Cupping/bindevævsmassage
  • 45 min. - 350,-
NB! Jeg tilbyder ikke denne massage hvis du:
  • er over 3 måneder henne i graviditet
  • har solskoldet hud

NB: Tidsbestilling påkrævet
Book din tid nu