Japansk Facelifting

En luksusansigtsbehandling med brug af over 40 teknikker i ansigtet

Til behandlingen må én person medbringes gratis i fiskespaen samtidig med behandlingen (valgfrit). Se eventuelt billede med et eksempel nederst på siden.

Japansk Lifting er en speciel behandling, da den kombinerer zoneterapi, akupressurpunkter, drænage af lymferne, ansigtsmassage og blødgørende og udrensende masker.

Desuden skaber behandlingen kontakt til hele kroppens energisystem gennem massage af vitale punkter i ansigtet og ydermere er behandlingen er meget afstressede.

Japansk Lifting Japansk Facelifting i Aarhus
Alger, magneter og trykpunkter

Japansk Lifting er 100 % naturligt og behandlingen udføres manuelt med både træk i huden, tryk på forskellige vitale zoner, massage af særlige punkter og 2 ansigtsmasker.

Til behandlingen bruges den særlige Hybenkerne olie med en særlig rosenduft, der er kendt for sin stærkt cellegendannende virkning og er fantastisk til den sensitive, tørre eller aldrende hud. Den første maske, som anvendes, er den meget omtalte "Spirulina," der består af blågrøn alge og også kan indtages som "Superfood" pga. det særdeles høje indhold af næringsstoffer. Algen er spækket med proteiner, mineraler og alle de rigtige vitaminer. En rigtig "supermaske"!

ansigtsbehandling Egå massage spa og velvære

Den anden er en magnetisk muddermaske, som blødgører huden og tilfører fugt. Pink Himalaya Saltsten anvendes til stenmassage, som kølner huden og giver et ekstra skud af vitaminer og mineraler, som Pink Himalaya Saltsten er kendt for at indeholde.

ansigtsmassage ansigtsmaske ansigtsbehandling
Hvad gør Japansk Facelifting kort fortalt?
  • Giver glød
  • Øger blodcirkulationen
  • Løsner affaldsstofferne, døde hudceller og bakterier fra lymferne
  • Ilter huden
  • Løsner spændinger fx. omkring kæben
  • Afstresser
  • Generel velvære
wellness i Aarhus
Pris på Japansk Facelifting:
  • 60 min. - 500,-
NB: Tidsbestilling påkrævet
Book din tid nu

Garanti, erfaring og resultater

Alle beskrivelser og billeder af mine behandlinger er baseret ud fra 9 års erfaring med kundernes resultater og egne test af behandlingerne og produkter på egen krop samt uddannelse. I skønhedsbranchen uanset klinik og behandlingstype må der ikke stilles garantier. Hos Skønhed og Fiskespa af Sabrina holder jeg mig løbende opdaterede om produkter og teknikker, som giver behandlingen det bedst mulige resultat.

s