Single Eyelash Extensions

Spring mascaraen over

Til behandlingen må én person medbringes gratis i fiskespaen samtidig med behandlingen (valgfrit). Se eventuelt billede med et eksempel nederst på siden.

Jeg tilbyder Single Eyelash Extensions til dig, der gerne vil slippe for at bruge mascara hver morgen og stadig have lange, flotte og fyldige vipper. Du vågner smuk fra morgenstunden og er klar til dagen uden at skulle bruge tid på at lægge mascara.

Hvert øje kan bære mellem 30 og 60 vipper og jeg sætter én extension på hver enkelt naturlige vippe og resultatet er, at
dine egne vipper ser længere, fyldigere og mere buede ud og looket giver mere synlighed og ynde end hvad mascaraen kan give.

flotte vipper med Single Eyelash Extensions
Jeg tager en snak om, hvad du kunne tænke dig af udseende. Ex. hverdagslook, festlook, anonymt, katteøjne m.m. Alt kan laves. Man kan med fordel eventuelt medbringe et billede af et look man godt kunne tænke sig noget i retningen af.
kunstige vipper i Aarhus


Jeg anbefaler en opfyldning hver 3-4 uge for at vedligeholde looket, da vipperne, som alle andre hår på kroppen, udskiftes løbende og der kommer nye hår frem, som der kan sættes en extension på ved en opfyldning.

Jo længere tid man venter des større opfyldning kan være nødvendig. Er der færre end 10% af vipperne tilbage skal der bestilles et nyt sæt.

Single lashes til hverdagsbrug og til fest
For at passe bedst muligt på vipperne anbefaler jeg følgende:
 • undlad, at vipperne bliver våde indenfor de første 24 timer
 • børst vipperne forsigtigt med den mascarabørste du får med
 • sov på ryggen hvis muligt, så de ikke mases mod hovedpuden ellers kan du bruge en sovemaske
 • skyller vipperne en gang imellen, men ikke for ofte, da det slider på vipperne. Vipperne kan godt tåle vand. Når du skal i bad skal du ikke sprøjte vand direkte ind i øjnene, men holde brusehovedet over dit hoved, så vandet løber ned i ansigtet. Sørg også for at kigge dem igennem om morgenen og fjerne evt. snuller (ved at stryge forsigtigt henover dem) på og imellem dem forsigtigt med din mascarawand (som fugtes let med vand)
Eyelash Extensions med forskellige buer
Jeg fraråder følgende for at undgå unødvendig slid af vipperne:
 • mascara. Hvis du ønsker at benytte dette alligevel, skal du kun komme mascara yderst på vipperne og du bør benytte en mascara, der ikke er vandfast, så den kan fjernes med makeupfjerner uden olie.
 • at du ikke bruger produkter omkring vipperne med olie i, da olien opløser limen og vipperne vil falde af. Undersøg derfor ingredienslisten på din flydende eyeliner fx.
 • du bør ikke pille vipperne af selv, da det kan skade dine egne vipper. Du anbefales at bestille tid til aftagning hos os
 • hvis vipperne sidder skævt skal du bruge den medfølgende mascarabørste til at rette dem, da det bør minimeres at røre ved vipperne alternativt kan du forsigtigt klippe noget af extensionen af
 • dampbad
alternativet til Lash Lift
Farvning af vipper + Eyelash Extensions

Du kan få farvet dine vipper lige inden du skal have sat Extensions uden at skulle komme ned til hver behandling på 2 forskellige dage. Den farve jeg bruger passer til Eyelash Extensions og disse kan sættes på 10 min. efter farven er tør.

Den store fordel ved at vælge dette er, at dine egne vipper og de falske vipper (som er sorte) "smelter sammen" således, at din egen vippe ikke kan anes under Extension vippen. Det er i særdeleshed kunder med meget lyse vipper, som kan have gavn af denne behandling.

Eyelash Extensions kan give lidt mere fylde og bue end Lash Lift
Priser på Single Eyelash Extensions:
 • Nyt sæt - 800,-
 • Lille opfyldning 60 min. - 300,-
 • Stor opfyldning 75 min. - 350,-
 • Aftagning - 150,-
 • Nyt sæt + farvning af vipper - 900,-
NB: Tidsbestilling påkrævet
Book din tid nu
Lash Lift kan bruges som alternativ til Single Eyelash Extensions

Garanti, erfaring og resultater

Alle beskrivelser og billeder af mine behandlinger er baseret ud fra 9 års erfaring med kundernes resultater og egne test af behandlingerne og produkter på egen krop samt uddannelse. I skønhedsbranchen uanset klinik og behandlingstype må der ikke stilles garantier. Hos Skønhed og Fiskespa af Sabrina holder jeg mig løbende opdaterede om produkter og teknikker, som giver behandlingen det bedst mulige resultat.